Tom Tilleman bvba

Badkamerrenovatie | Totaalprojecten

| Nieuwbouw | Renovatie | Sanitair | Central verwarming |

Badkamerrenovaties

Met behulp van ons uitgebreid team kunnen wij verschillende soorten badkamer renovaties realiseren. Zoekt u een landelijke, moderne, Scandinavische of een andere stijl?  Geen probleem! Wij luisteren naar uw wensen en uw ideeën. Deze  worden omgezet in concrete voorbeelden.
We bewandelen samen met u de zoektocht naar uw droombadkamer.  Door middel van doordachte keuzes en correcte planning werken wij naar een perfecte uitvoering. Met een duidelijke en correcte offerte weet u van in het begin uw vaste prijs. U komt dan ook niet voor verassingen te staan op het einde van de rit. De werken worden uitgevoerd door eigen personeel en ook nauwkeurig opgevolgd door de projectleider. Na het opleveren van de badkamer, zal Tom Tilleman bvba de badkamer blijven opvolgen. Op deze manier gaan wij onze verantwoordelijkheid nooit uit de weg.

Totaalprojecten

Bij totaalprojecten komen allerlei vakgebieden samen tot één resultaat. Tom Tilleman Bvba is instaat om met behulp van eigen werknemers en kwaliteitsvolle onderaannemers deze vakgebieden samen te bundelen en te coördineren. In de loop der jaren hebben we al tal van renovatie projecten tot een prachtig resultaat gebracht van aanbouw renovaties tot binnenhuis renovaties. Wij nemen uw planning-, coördinatie- en opvolgingszorgen over, zodat u enkel hoeft na te denken over de esthetische elementen. Bij een totaal renovatie is de juiste volgorde van de uit te voeren werken erg belangrijk voor een kwaliteitsvolle en duurzame renovatie.  Hierdoor zal uw renovatie ook een meerwaarde voor uw woning creëren.

 

Centrale verwarming

Doet uw brander soms lastig? Wilt u overschakelen van mazout naar gas? Tom Tilleman bvba zet voor u de nieuwste condensatie ketel. Met behulp van de nieuwste condensatieketels zal uw energierendement geoptimaliseerd worden. Op korte termijn zal uw energiefactuur dan ook drastisch dalen. Waardoor de investering op lange termijn kan terug verdienen.

Sanitair

Elke dag verbruiken we meer dan 100 liter water. De goede aan- en afvoer van leidingwater is dus geen overbodige luxe. Tom Tilleman bvba kan voor u alle sanitair werken uitvoeren van nieuwbouw tot renovatie van herstellingen tot aanpassingen. Met behulp van een overzichtelijke offerte en duidelijke communicatie trachten wij onze klanten ten alle tijden in te lichten naar de mogelijke oplossingen en kosten. 

Warmtepompen

Een warmtepomp is de toekomst! met een warmtepomp kan je, afhankelijk van het type, je woning en/of je sanitair water verwarmen. De warmtepompen halen voor 80% van hun energie uit de omgeving en hierdoor één van de meest milieuvriendelijke en duurzame verwarmingsmogelijkheden voor uw woning. De overheid zal binnen enkele jaren geen mazout of gas meer toestaan in nieuwbouwwoningen. 

Close Menu